Slide 0

Schilderen monumentaal pand Gouda

Slide 1

Schilderwerk appartementencomplex Woonstad Rotterdam

Slide 2

Schilderwerk herenboerderij Oostvoorne

Slide 3

Totaalonderhoud appartementencomplex

Welkom bij Both Schilderwerken. Schilderwerk aan uw pand is een uitstekende investering in de toekomst. Wij verzorgen schilderwerk voor particulieren, bedrijven en vve's.

Welkom bij Both Schilderwerken

Het schilderwerk aan uw pand is een uitstekende investering in de toekomst. 

Het onderhoud is zeer belangrijk. Een goede bescherming garandeert een langere levensduur en daarnaast zorgt tijdig en planmatig schilderwerk ervoor dat een pand z'n frisse uitstraling behoudt.

Both Schilderwerken werkt mee aan het op peil houden van uw onroerend goed op lange termijn. Wij werken uitsluitend met professionele, waar mogelijk milieuvriendelijke verfsoorten en materialen hetgeen borg staat voor langdurig woongenot en een waardevast bezit. 

Both Schilderwerken werkt voor particulieren, bedrijven en VvE's. Maak hieronder uw keuze.

Klik op één van onderstaande disciplines om verder te lezen

VvE's

VvE's

Groot schilder- en onderhoudswerk is een belangrijke uitgavepost voor uw Reservefonds. Daarom is het belangrijk dat u dit werk laat uitvoeren door een goed bedrijf met optimale zekerheid en garantie.

Lees meer
Bedrijven & scholen

Bedrijven & scholen

De juiste kleuren ondersteunen uw bedrijfsidentiteit. Het onderstreept wat u wilt uitstralen en is een verlengde van uw huisstijl. Dit lukt alleen als dat goed gebeurt. Both Schilderwerken helpt u graag met advies en uitvoering.

Lees meer
Particulieren

Particulieren

Uw huis schilderen? Both Schilderwerken denkt graag met u mee en geeft u een goed advies met duidelijke begroting vooraf.

Lees meer